mandag den 19. november 2012

Genudgivelse af FLUESMÆKKEREN

Genudgivelse af: FLUESMÆKKEREN
Det er ikke hver dag man starter en ny blog, men for mit vedkommende er det vel ca. tyvende gang, jeg starter en blog. 19 gange uden succes  19 gange mest fordi jeg ikke har været helt seriøst. Men denne gang bliver det en absolut succes  For mine første otte blogs i min nye blogger blog, bliver en genudgivelse af "Fluesmækkeren". Ja, du læste rigtigt. Det gamle skoleblad fra Nørregade Skole i Herning!  Jens Mathiasen og jeg var som femte/sjette klases rødder med til at starte det (lidt stolt har man vel lov at være). Selvfølgelig skrev vi ikke en skid, det gjorde de STORE i 8-9'ende, men vi var med!
regards, ThMoJe
http://www.scribd.com/doc/113890293/FLUESM%C3%86KKEREN-Nr-1-November-77

Ingen kommentarer:

Send en kommentar